Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 20 червня 2012 р.

Літо. Сонце. Книга.


Нарешті!..
Довгоочікуване тепло прийшло!..

Гайда всі на вулицю!
Це правда, що зараз ми вже не змерзнемо! І не тільки на вулиці, а навіть в нашому рідному і затишному, але таки трішечкипрохолодному приміщенні.
Дякуємо Вам, Пані Погода! І травичка на подвір'ї підсохла, і деякі квіточки, навіть, ще залишились на клумбах після нещодавніх зливочок!
                                           
Озброюємось книгою - і крокуємо до "Читацького дворику", який запрацював з невели-и-ичким запізненням. А якщо таж-таки примхлива Пані знову спробує полити дощиком бібліотечне подвір'я - сховаймося в намет і читаймо далі!
Запрошуємо відвідати Читацький дворик! 
Чекаємо на Вас по вівторках та четвергах, 
з 10 до 13 години.


Читацький прогноз на EURO-2012



Для користувачів і відвідувачів нашої бібліотеки в період чемпіонату Європи з футболу є можливість спрогнозувати його фіналістів. Учасники "Читацького прогнозу" повинні заповнити листок-табло і вкласти його у скриньку, яка буде відкрита тільки після завершення ігор.
Переможець отримає на пам'ять футбольний м'яч з символікою Євро.
Запрошуємо всіх вболівальників взяти участь у щоденних обговореннях матчів, результати яких відображаються на стенді «Євро-2012: факти, коментарі».




пʼятницю, 8 червня 2012 р.

Щасливе дитинство!

"Як літо починається крилате,
На всій землі об'єднує людей
Велике, світле, неповторне свято -
День міжнародний захисту дітей!"
А планували все зовсім не так... Малювали таблички, надували повітряні кульки, розвішували гірлянди по деревах... Територію причісували, трошки вигрібали... Все для неї, нашої дорогоцінної малечі!.. Та не так сталося, як гадалося: пані Погода змінила наші плани.
Тематичний захід "Щасливе дитинство" який, до Дня захисту дітей, ми планували провести на бібліотечному подвір'ї  і поєднати з відкриттям "Читацького дворика", перемістився до приміщення 
Тож, знявши з себе дощовички і повісивши парасольки, наші дітлахи, галасливою юрбою, розмістилися в затишному залі бібліотеки. 
Дитячий ансамбль "Літо" подарував композицію "Натхнення", в подорож країною Ігор, Загадок і Пісень повела за собою провідний спеціаліст видавництва "Зелений пес" п. Оксана Левицька. А при закінченні подорожі, найактивнішим її учасникам і переможцям вручили даруночки. З цікавістю діти сприйняли і виступ письменника Анатолія Птіцина.

Свято зіпсувати неможливо! Особливо коли тобі "ще тільки"