Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

суботу, 6 квітня 2013 р.

Тотальний диктант в бібліотеці

Читальный зал библиотеки
сегодня принимал особенных гостей...
Сьогодні в бібліотеці відбулася щорічна освітня акція "Тотальний диктант" - добровільний диктант, який пройшов одночасно в 177 містах Росії та ще 34 країн світу. Київ вперше приймав участь в цій акції, тому ми особливо щасливі з того, що змогли долучитися до цього чудового дійства, головним девізом якого були слова "Писати грамотно - це модно!"
Участь в написанні диктанту взяли 27 осіб різного віку: від школярів до людей золотого віку. Текст для Тотального диктанту-2013 підготувала відома російська письменниця Діна Рубіна, яка написала есе на тему комунікацій в сучасному світі. Це роздум на тему: Інтернет - це зло чи благо?
Висловлюємо щиру подяку всім організаторам диктанту в Києві, особливо п. Євгенії Авілкіній, з якою ми співпрацювали весь час підготовки. Дякуємо також всіх, хто зголосився взяти участь в акції, перевірити свої знання російської граматики.
Окрема щиросердна подяка поетесі, автору-виконавцю п. Інні Труфановій, яка не тільки взяла участь в написанні диктанту, але й подарувала всім присутнім насолоду, виконавши декілька чудових пісень і романсів
Нагадуємо також всім учасникам, що підведення підсумків освітньої акції Тотальний диктант і вручення сертифікатів відбудеться в бібліотеці 15 квітня, о 16 годині
А тепер, без коментарів, пропонуємо Вам переглянути коротенький фотозвіт про те, як відбувалося це писемне свято Тотальної грамотності!
Участники Тотального диктанта -
любители русской словесности
Ознакомление с правилами
проведения диктанта




Участники Тотального диктанта-2013
слушают приветственное слова автора - Дины Рубиной
Повторяем правила...
Внимательно слушаем, запоминаем подзабытое...
В предвкушении...
Последнее напутствие и...
ПИШЕМ!..
Автор-исполнитель Инна Труханова,
после написания диктанта, доставила наслаждение
исполнением своих песен
Как восхитительно звучит поэзия под гитару!
Автор-исполнитель Инна Труханова
Чаепитие по окончанию Тотального диктанта.
Сделал дело - гуляй смело!

Немає коментарів:

Дописати коментар