Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 11 квітня 2013 р.

Декупаж яєць до Великодня

Сьогодні в бібліотеці відбувся черговий майстер-клас з декупажу, який проводить наша колега, бібліотекар бібліотеки ім. І. Котляревського, а до того ж чудова майстриня п. Вероніка Ярмоленко. Цього разу він був присвячений декупажу яєць до Великодня.
Позаду в постійних відвідувачок нашої "міні-декупажної школи" вже є придбана майстерність декупажу посуду, свічок, дерев'яних дощечок... Попереду - освоєння техніки декупажу сумочок та одягу... А все це разом - можливість радувати близьких ексклюзивними подарунками власного виготовлення.
Традиція ж фарбувати яйця до Великодня актуальна і сьогодні, але з роками люди стали більш креативно ставитись до, так званих, пасхальних атрибутів.
Зараз великодні яйця прикрашають не лише святковий стіл, але й інтер'єр.  При оздобленні великодніх яєць мало хто дотримується зараз суворих канонічних правил, але традиція дарувати один одному розмальовані яйця на Великдень й досі популярна в усьому світі. Декор із великодніх яєць своїми руками — це чудовий спосіб створити святковий настрій в домі і можливість проявити свої творчі здібності. 
Саме цією справою займалися сьогодні старанні учениці майстрині Вероніки Ярмоленко)
Дивіться і приєднуйтесь!)))))))

2 коментарі:

  1. Передаємо естафету нагород "Вітрила МРІЙ" http://chutaybumchik.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро вдячні за нагороду! Бажаємо процвітання Вашому Блогу,Бібліотеці і всім-всім дорогим нашим Kолегам!)))

    ВідповістиВидалити