Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 18 червня 2013 р.

Обговорення однієї з новацій Закону України "Про зайнятість населення"

Це вже третій захід бібліотеки проведений спільно з Шевченківським районним Центром зайнятості з моменту введення в дію нової редакції Закону України "Про зайнятість населення".
Сьогодні мова йшла про нові правила гри на ринку праці для найменш захищених - отримання ВАУЧЕРА, як розширення можливостей для підвищення конкурентоспроможності громадян віком старше 45 років.
Учасники заходу отримали інформацію про те ким і кому видається ваучер, механізм його отримання і вартість і, нарешті отримали перелік спеціальностей за якими може бути виданий ваучер.






середу, 12 червня 2013 р.

Громадські слухання "Публічні бібліотеки в житті киян"

В рамках громадських слухань «Публічні бібліотеки в житті киян», в дитячих бібліотеках ЦБС Шевченківського району м. Києва, відбувся конкурс малюнків «Моя бібліотека» та конкурс міні-творів на теми: «Я люблю мою бібліотеку» та «Я хочу, щоб в бібліотеці було». Ми підготували ролик, яку і пропонуємо Вам переглянути.

вівторок, 11 червня 2013 р.

Літо. Спека. Бібліотека?

Хто сказав, що влітку життя в бібліотеці затихає? В нашій - воно б'є ключем. Ось і сьогодні, зранку до нас навідались учні молодших класів пришкільного табору мікрорайону "Нивки". Для них - казкова вікторина та перегляд чудового фільму "Нові пригоди Лессі".

А у другій половині дня показ нового фільму студії "ВІАТЕЛ" про життя відомої письменниці і громадської діячки - Ольги Кобилянської (презентація фільму відбулася 18 квітня у Будинку кіно). Протягом літа члени відеоклубу зможуть переглянути близько 20 стрічок - загадкових історій з приватного життя відомих людей, які жили на українській землі.