Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 30 грудня 2013 р.

Зимова казка в бібліотеці

Колектив бібліотеки рапортує про готовність зустрічати Новий, 2014 рік!
Новорічна казка починається прямо на порозі бібліотеки, де всім нашим постійним відвідувачам і гостям запропоновано пригостити символ Нового року, Коня, смачними овочами та солодкими фруктами.
Подорожуючи залами бібліотеки, можна побачити креативні цікавинки: ялинка до гори дригом, незвичайні новорічні прикраси в фойє, різдвяну квітку із старих газет, а також смачні рецепти страв до новорічного столу.
Завітайте скоріше до бібліотеки! Казка чекає на Вас, а казкарі радо вислухають і Ваші цікаві ідеї!

четвер, 26 грудня 2013 р.

Пригоди біля Новорічної ялинки

Зустрічати Новий рік ми розпочали благодійним дитячим святом "Пригоди біля новорічної ялинки", яке відбулося сьогодні в дитячій лікарні № 8 Шевченківського району
В казковій країні, створеній студією дитячого свята "Enjoy", давнього доброго друга бібліотеки, малечу чекали Дід Мороз і Снігуронька, а ще - маса новорічних пригод, забав і веселих конкурсів.
Діти грали у "сніжки", ховалися від заметілі, співали й танцювали, розказували віршики Діду Морозу і звичайно, отримали подаруночки, які приготували благодійники з ГО "Діти передусім".
Понад усім лунав веселий сміх, сяяли щасливі дитячі обличчя і материнські усмішки. 
Оскільки, розлучатися не мали бажання, пообіцяли один одному зустрітись на не менш цікавих заходах в бібліотеках району.