Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 21 серпня 2014 р.

Спекотний upgrade

Літня спека стала справжнім випробуванням для блогерів бібліотеки. Розпочалося все з "легенького upgrade-ту" цього блогу, в результаті якого відбулося справжнє реформування не тільки на самому блозі, але і в практичних навичках блогерів. Ми намагалися закінчити всі оновлення до початку нового навчального року, адже  з початком  вересня активізується навчальний процес і кількість відвідувачів бібліотеки (як віртуальних, так і фізичних) збільшиться.
Віртуальні читачі нашої бібліотеки добре знають, що в нас було 2 блоги (BIBLIO-NIVKI та BIBLIO-NIVKI ПДГ). Але тепер... у нас їх уже 4! 
Отож, розпочнемо нашу розповідь по-порядку.
Хто б міг подумати, що відправним пунктом у модернізації нашого блогу, і в подальшому створенні ще двох, стало удосконалення дизайну?! Адже для того, щоб перебування користувачів на блозі було легким та зручним необхідно створювати якомога комфортніші умови, покращувати інтерфейс та можливості пересування блогом. Цим ми і зайнялись. 
Ви, мабуть, вже звернули увагу, що дизайн блогу став яскравішим та доступнішим: 
- упорядкованими стали гаджети бокових сторін;
- ліворуч розташувались гаджети та посилання, які зроблять ближчою до Вас нашу бібліотеку;
- праворуч - відкрито доступ до Електронного каталогу бібліотеки і запропоновано все те, що допомагає нам і (маємо надію) допоможе Вам,  в роботі та навчанні;
- в нижній частині блогу розташувався найкращий! ротатор контенту  Головної сторінки
- гаджет "Сторінки", який завжди знаходився зверху, змінився у вертикальне меню типу "Акордеон". Скориставшись цим меню Ви зможете потрапити як на сторінки цього блогу, так і на новостворені блоги "BIBLIO-NIVKI Насолода книгою" та "BIBLIO-NIVKI Меню на всі смаки".
А тепер, познайомимось з кожним блогом ближче.
"BIBLIO-NIVKI Насолода книгою"  - це блог для всіх, хто закоханий в книгу, хто не уявляє своє життя без читання і отримує від цього захопливого процесу надзвичайне задоволення, хто хоче бути постійно в курсі тих книг, які прославились на літературному просторі і, безперечно, змушують про себе говорити. Блог "Насолода книгою" розпочав свою роботу для всіх любителів літературних смаколиків. Мета створення блогу - допомогти Вам отримати неабияку втіху від найвидатнішого творіння людства, яке дуже швидко стало для кожного з нас другом і наставником. Отримати втіху від книги. Ми з радістю поінформуємо про те, що Вас цікавить і надихає.
"BIBLIO-NIVKI Меню на всі смаки". 
Вам подобається читати? Ви любите посмакувати шедеврами сучасної кулінарії? Ви захоплюєтесь неймовірними і цікавими історіями? Вас цікавлять нові досягнення науки і техніки? Вас приваблює всіляка корисна інформація? Відвідавши наш пізнавальний блог "Меню на всі смаки" Ви знайдете для себе безліч корисної та цікавої інформації. Шеф-повар щонеділі пропонує нові різноманітні страви на будь-який смак. Ми обіцяємо, що завітавши до нас Ви не залишитесь голодними!
Але і це ще не все. Відбулися також зміни та оновлення на блозі BIBLIO-NIVKI ПДГ

Запрошуємо Вас долучитися до кола прихильників наших блогів!



Немає коментарів:

Дописати коментар