Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 2 жовтня 2014 р.

Хустинка як прикраса

З настанням осені в гардеробі кожної жінки з'являються невід'ємні атрибути осіннього вбрання - шарфи, шалі, хустинки та палантин. З ними образ фантастично змінюється  і за якусь мить, Ви маєте зовсім інший вигляд. Як і будь-яку річ їх потрібно вміти носити, адже звичайну хустинку за допомогою фантазії та декількох вправних рухів можна перетворити на неймовірно стильний та елегантний аксесуар. Єдине чому потрібно навчитися - це декільком варіантам їх зав'язування та оформлення.  Що ми і зробили на майстер-класі із зав'язування шарфиків
Цей захід приурочений до Дня людей похилого віку, людей, які молоді душею, активні, енергічні та життєрадісні. Нагадаємо, що заснований він був 14 грудня 1990 року, а ініціатором його створення стала Генеральна Асамблея ООН. День людей похилого віку - це хороше та світле свято, в цей день ми оточуємо особливою увагою наших батьків, бабусь та дідусів. Це свято дуже важливе сьогодні, адже воно дозволяє привернути увагу до численних проблем літніх людей. 
На нашому майстер-класі всі бажаючі мали змогу навчитися майстерності зав'язування шарфиків та хустинок, отримати декілька цікавих порад, щодо їх носіння, подивитися цікаве відео по даній  темі та продемонструвати свій витвір "хустинкового мистецтва". А кому щось трішечки не вдавалось, завжди міг розраховувати на пораду та спритні руки наших бібліотекарів-ведучих. 




Немає коментарів:

Дописати коментар