Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 3 грудня 2014 р.

Жити довго із задоволенням

В здоровому тілі - здоровий дух! Цей вислів знають майже всі, але як часто ми серйозно замислюємось про своє здоров’я? Наскільки відповідально підходимо до цього? Проблема збереження здоров’я та продовження активного життя дуже актуальна для України, де 4% дорослого населення мають хронічні захворювання.

Разом з тим зростає кількість людей, які намагаються вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватись, займатись фізичними вправами так як розуміють, що від цього залежить якість їхнього життя.

Ведуча заходу, кандидат медичних наук, Віра Ковальова надала цікаву та корисну інформацію про здоровий спосіб життя, навела приклади з життя відомих людей минулого і сьогодення.

Огляд книги Хосе Репресаса "7 жизненых путей к здоровью, благополучию и долголетию" провела бібліотекар читальної зали Н. Говоруська.

Всі присутні на заході були єдині в думці, що здоров’я - це те, що допомагає нам досягати поставлених цілей, вести активний спосіб життя, втілювати мрії і долати труднощі. А тому прийняли рішення провести цикл заходів на цю тему щосереди в бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар