Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 15 червня 2015 р.

Казкова країна добра і краси

Літо - це маленьке життя, яке заряджає кожного позитивом, гарним настроєм та чудовими емоціями на цілий рік. А особливо це стосується школярів. Вони з особливим нетерпінням чекають на літню пору, адже влітку починаються канікули, які тривають цілих три місяці.

Під час літніх канікул можна досхочу відпочити від шкільних буднів та вдосталь порадіти життю: грати в ігри, кататися на велосипеді, мандрувати, купатися, засмагати на пляжі, а також читати різні цікаві книги.


Але відпочивати весело та з користю цікавіше в гарній компанії зі своїми друзями та однолітками. Не можна втрачати ані хвилини, адже надворі стоїть прекрасна пора року!

Щочетверга, в пошуках цікавого та корисного відпочинку, до бібліотеки приходять діти з літнього табору, який працює при середній школі № 175.

Кожен із юних  відвідувачів завжди знаходить для себе щось до смаку: перегляд улюблених мультфільмів, цікаві ігри, знайомство з бібліотекою та жителями бібліотечних акваріумів, а також безліч захоплюючих  книг.

Літо дуже швидко пролетить, тому треба не тільки набратися сил перед новим навчальним роком, а й змістовно та з користю відпочити.

А бібліотека, як ніхто інший, з радістю в цьому допоможе!

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар