Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 13 серпня 2015 р.

Слідами невідомих звірів

На "Острові дитинства" цього разу наші невгамовні мандрівники перевтілились у слідопитів і відправились у захоплюючу подорож по слідах невідомих звірів. 

Ці загадкові сліди привели малюків-мандрівників до читальної зали бібліотеки, де на них чекала відповідь на таке хвилююче запитання: "Що ж це за звірі?". 

Досвідчений бібліотекар за декілька хвилин, за допомогою цікавої книги, розповіла дітям про цих тварин, які виявляється, цілком відомі нашим слідопитам.

Що ж це за звірі лишили сліди?
Відповідь книга підкаже завжди!
Далі сліди повели до інформаційно-бібліографічного відділу. Завітавши туди, діти дізнались про його роботу, а ще познайомились із Вченим Котом, який оселився у затишку монстери.

Вчений Кіт задав загадку, 
відгадай її малятко!
Відповівши на запитання Кота і процитувавши віршик, діти отримали "візитки Вченого Кота" та дізналися про секрет, який він у собі ховав - ключ від скриньки із скарбами,  на пошуки яких і відправились наші острівчани. 

Ось так, весело, цікаво та пізнавально у нас пройшов бібліо-урок, адже любов до дітей, творчість та фантазія можуть зробити розповідь про бібліотеку дуже цікавою для дітей різного віку та прищепити любов до книги змалечку.

Маршрут пройшли, все відгадали
 і радісно скарби забрали!
Ігровий бібліо-урок включав: майстер-клас у техніці орігамі (кораблики, квіти, жабки), екскурсію до читальної зали та інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки й змагання "Побудуй казковий палац".

Ходили, бігали і грали, палац казковий будували
Більше фото тут
Під час заходу діти змогли перевтілитися у різних персонажів: слідопитів, мандрівників, акторів, архітекторів та майстрів орігамі. А ця нова зустріч на творчому ігровому майданчику наповнила і дітей, і нас радістю та позитивом, яких вистачить, ми впевнені, до наступного четверга.

Якщо Ваша дитина  нудьгує вдома, 
приводьте її до бібліотеки!

Літній творчий майданчик працює

в Четвер 
з 14:30 – 16:00 

Бібліотека чекає на Вас!

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар