Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 28 вересня 2015 р.

Партизани сьогодення

Наша земля може пишатися своїм народом, своїми доньками й синами за їх щиру любов і вірність, за почуття глибокого патріотизму.

Сьогодні відбулась зустріч лідерів шкільного самоврядування району із жителькою Луганської області, 17 річною Євдокією Кулініч, яка зараз закінчує школу в Броварах.

Вона протягом 4-х місяців з ранку до вечора стояла на вулиці з українським прапором і проводжала українських воїнів, що прямували на передову! 

Героїчний вчинок юної патріотки настільки розчулив солдат, що вони з вдячності назвали її ім’ям танк. А зовсім скоро дівчинка стала відомою на всю Україну, адже один з танкістів сфотографував школярку та розповів про неї у соцмережі.

Про мужність та патріотизм цієї молодої людини поет Ростислав Радишевський та композитор Ігор Якубовський створили пісню «Євдокія», яка прозвучала у виконанні композитора та виконавця Ігоря Якубовського.

Протягом години йшло спілкування юної патріотки з однолітками. Звучали патріотичні пісні у виконанні співака Ігоря Якубовського, які стали музичною окрасою заходу.

Хочеться вірити, що ця зустріч стала початком дружби між Євдокією та лідерами шкільного самоврядування району.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар