Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 12 листопада 2015 р.

Подорож в країну добрих сердець

13 листопада відзначається Всесвітнє свято Доброти, а напередодні, бібліотека разом з казкаркою Джінні (письменниця Євгенія Пірог) приймали юних кадетів.

Розпочали зі знайомства з бібліотекою, а потім пані Євгенія розіграла в особах свій вірш «Герц Барвінка й Будяка» про двобій цих рослин, де Барвінка підтримали всі тендітні квіти, що цвіли в садочку.
Більше фото ТУТ
З цього й почалась розмова про дружбу, честь, доброту, мир і як на це впливає мистецтво. Потім поділившись на групи, діти зображали на ватмані те, що вони вкладають у ці поняття.

Далі письменниця, яка часто буває на звільнених донецьких територіях, розповіла про 12-річного хлопчика Дмитра з села Сергіївка Добропільського району, Донецької області, який має проблеми зі здоров’ям, але попри це, дуже сильний духом.

Учасники заходу виявили бажання написати мужньому хлопчикові «дружнього листа» і передати свої малюнки, що й було зроблено.

Наостанок казкарка подарувала юним кадетам книгу для дітей видавництва Журнали видавництва «Мамине сонечко» «Герої не вмирають», а кожному учаснику заходу яскравого маленького метелика, а ще побажала здійснення найзаповітніших бажань. 

Звершився захід бурхливими побажаннями, які лунали з уст всіх присутніх – МИРУ нашій рідній країні.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар