Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 31 березня 2015 р.

Нагороди вже отримані

Хочемо представити Вашій увазі, дорогі наші читачі та підписники, чарівних переможниць фото-конкурсу "Моя домашня бібліотека", які сфотографувавшись зі своїми нагородами та призами, люб'язно надіслали ці світлини нам.

Валерія Іваненко 
Читати далі

пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Нагороди прямують до власників

Ось і довгоочікувані нагороди для переможців фото-конкурсу  
"Моя домашня бібліотека", які доповнять чудові колекції наших учасників.

Читати далі

вівторок, 10 березня 2015 р.

Котячі походеньки з Євгенією Пірог


В такий теплий і сонячний весняний день до нас завітала Євгенія Пірог - дитяча письменниця, авторка й кураторка дитячих проектів спрямованих на популяризацію книги: "Додай читання", "Тату, почитай!", "Срібна читацька Книга", ініціатор і натхненник мистецького соціального проекту "Добро-Дій". Її проекти "Срібна Книга" та "Казковий гопак" визнано Національними рекордами України.

Читати далі

четвер, 5 березня 2015 р.

Вітаємо переможців фото-конкурсу!


Дорогі наші конкурсанти, читачі та просто небайдужі до книг люди! Від усього серця дякуємо всім тим, хто долучився до участі в конкурсі "Моя домашня бібліотека"! Дякуємо за те, що були з нами впродовж цього конкурсного місяця, ділились своїми книжковими скарбами, допомагали нам у визначенні переможців, а також популяризували книгу та читання!

Ми впевнені, що саме Ви є тими людьми, які здатні змінювати на краще сучасне й майбутнє нашої країни, тому що тільки та людина, яка читає і любить книгу, здатна працювати над собою і змінювати себе!
Читати далі