Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 31 серпня 2015 р.

Школа "МудроЗнайок" на Нивках

Не чекаючи початку навчального сезону, який незабаром стартує у всіх навчальних закладах країни, у нас, в бібліотеці, вже активно працює гурток «МудроЗнайка», в якому всі заняття проводяться виключно в ігровій формі, по типу «Піраміда» з використанням елементів методики М. Монтессорі.

Читати далі

пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Таємничий ласун

Літні спекотні дні вже добігають до кінця, як і робота нашого літнього творчого майданчика.

На останньому занятті діти освоювали ази українського народного декоративного мистецтва - витинанки, створюючи різні цікаві вироби, а також за доброю та веселою традицією (яка надзвичайно сподобалась нашим маленьким відвідувачам) шукали скарби.
Читати далі

четвер, 13 серпня 2015 р.

Слідами невідомих звірів

На "Острові дитинства" цього разу наші невгамовні мандрівники перевтілились у слідопитів і відправились у захоплюючу подорож по слідах невідомих звірів. 

Ці загадкові сліди привели малюків-мандрівників до читальної зали бібліотеки, де на них чекала відповідь на таке хвилююче запитання: "Що ж це за звірі?". 

Досвідчений бібліотекар за декілька хвилин, за допомогою цікавої книги, розповіла дітям про цих тварин, які виявляється, цілком відомі нашим слідопитам.
Читати далі

четвер, 6 серпня 2015 р.

Талановиті й спритні

Знову четвер, і знову довгоочікувана зустріч на літньому творчому майданчику, де панує сміх, радість, веселощі та гарний настрій. 

Цього разу в бібліотеці на маленьких нивчан чекала зустріч з психологом, яка запропонувала малятам зробити поробки з фольги та пройти цікавий психологічний тест під назвою "Ти і твій талант".
Читати далі