Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 10 лютого 2016 р.

Дуже я потрібна всім - і дорослим, і малим

Вся історія розвитку людського розуму пов'язана з книгами і бібліотеками. За них боролися, їх спалювали, втрачали, знаходили, рятували від ворожої навали, як найдорожче. 

Упродовж усього свого життя люди звертаються до книги. Батьки читають дітям казки, вірші, співають пісні, коли вони ще зовсім малі. 

Змалечку книжка допомагає дитині пізнати себе і зрозуміти світ, що її оточує. І чим би вона не захоплювалася, не переймалася  - на допомогу їй завжди приходить книга.

Сьогодні в нас в гостях побувала підготовча група дитячого садка № 465.

Більше фото ТУТ
Маленькі відвідувачі, які в майбутньому хочуть стати справжніми читачами бібліотеки, дізнались про правила користування бібліотекою, поводження з книгами, про читацьких формуляр і його призначення. 

Бібліотечний урок пройшов цікаво та захопливо, адже діти дізналися про стародавні книги, про одного з найперших книгодрукарів, про значення книги в житті людини, також розгадували загадки та мандрували бібліотечними просторами.

А познайомившись з найбільшими та найменшими книгами бібліотеки, не вагаючись випробували їх вагу на собі.

Ось так відбулась мандрівка в дім, де живуть і дружать між собою книги - вірні друзі наших маленьких гостей.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар