Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Ігротека - це бібліотека

Ось уже другий тиждень продовжується карантин у школах міста.

Дехто з школярів не гає часу і навчається дистанційно, завдяки соціальним мережам та додаткам до смартфонів. А хтось, позаймавшись уроками з батьками, насолоджується вільним від занять часом.

Більше фото ТУТ
Добре, коли батьки мають змогу займатись із дітьми вдома і наганяти пропущений матеріал. Але, не у всіх так виходить, адже багато з них працюють повний робочий день, і в цей період не завжди можуть приділити дитині достатньо уваги.

Чим же ж зайняти дитину під час карантину? Як відірвати її від комп'ютера? Як зробити її дозвілля цікавим, веселим та інтелектуальним? Відповідь дуже проста - привести до бібліотеки.

Чим тільки не займались діти під час відвідин книгозбірні. У формі цікавих ігор та під керівництвом досвідченого бібліотекаря, діти дізнавались цікаву та корисну інформацію, змагались, виховували командний дух, складали пазли, мандрували лабіринтами, вивчали правила дорожнього руху та читали казки.

Також була екскурсія до "Сафарі парку". Під час цієї подорожі діти дізнались багато нового та пізнавально про тварин, що там мешкають. 

Не пустувала і дитяча кімната "Чомусик", в якій юні нивчани завжди могли знайти для себе цікаві іграшки та влаштувати веселі забави: побудувати щось із конструктора, пограти в лікаря чи відчути себе водієм вантажівки.

Прийшовши одного дня, діти повертались наступного вже із друзями. А це найкраща оцінка роботи і натхнення для втілення наступних творчих ідей.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар