Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 13 червня 2016 р.

Фан-зона в бібліотеці

Быльше фото ТУТ
Футбол як життя. Він викликає велику гаму почуттів – від захоплення до відчаю. Крім того, футбол подекуди виконує свою миротворчу місію. Магічна сила футболу зупиняла кровопролитні війни, стаючи ініціатором перемир’я.

Напередодні чемпіонату Європи, бібліотека започаткувала клуб футбольних вболівальників мікрорайону Нивки «ВІВАТ, ФУТБОЛ!».


В бібліотеці є  добірка літератури з футболу, ми знову почали отримувати журнал «Футбол» і газету «Команда».

Але найголовніше чекає на вболівальників на подвір’ї бібліотеки. При вході встановлені календар ігор, футбольна атрибутика, постери команд та інша цікава інформація.

Сьогодні відбулась перша зустріч-обговорення матчів, що вже зіграні. Ми співставили свої прогнози з результатами ігор, і тим самим перевірили свою інтуїцію та знання.

На підготовчому етапі в прогнозуванні результатів основних матчів взяли участь близько 30 осіб (підлітки та дорослі).

Найкращим «оракулом» виявився Андрій Кравченко, який вгадав результати двох ігор (Німеччина – Україна, Польща – Північна Ірландія). Шість підлітків правильно спрогнозували результати гри «Німеччина – Україна»

Збірна України вдруге виступає в фінальному турнірі Чемпіонату Європи. І це дає нам можливість вболівати не тільки за ту команду, якій ми симпатизуємо, а й за свою рідну,  українську команду.

Обговорення ігор та вручення презентів вирішили провести в два етапи. Об 11:00 – відбулась зустріч вболівальників старшого віку, а о 16:00 – юних.

Всі одноголосно оцінили гідний виступ української команди, адже суперник у нас був нині діючий Чемпіон світу. Особливо відмітили гру воротаря А. П’ятова і непогані шанси на потрапляння до 1/8 фіналу.

Вболівальники зробили прогнози щодо матчів. Вирішили, що психологічно Польщі буде важко грати проти України, яка перемагала їх двічі  зовсім недавно. 

Всі підтримали девіз України на Євро-2016: «Мрія народжує переможців», який написаний на автобусі  української команди. Наступне засідання клубу вирішили провести 24 червня.


Приєднуйтеся до нашого клубу!

Чекаємо усіх бажаючих, незважаючи на вік і стать!

тел. для довідок: 443-14-90

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар