Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 9 листопада 2016 р.

Як добре ви знаєте українську мову?

У День української писемності та мови наша бібліотека провела презентацію книги Олександра Авраменко «100 експрес уроків української». Цей кишеньковий посібник містить 100 уроків, які у доступній формі навчають норм сучасної української мови.

Олександр Миколайович Авраменко – український педагог, методист, мовознавець, теле- і радіоведучий. Один із найпомітніших дослідників і популяризаторів української мови. Він є автором наукових публікацій, підручників та посібників. Олександр Миколайович очолює робочу групу з розробки програм зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. 

З 2009 року Олександр Авраменко, який має добре поставлений дикторський голос, випускає збірки аудіодиктантів. Є автором унікального самовчителя «Українська за 20 уроків», «100 експрес-уроків української». З 2015 року веде мовну рубрику «Експрес-урок» на телеканалі «1+1».

Бібліотека організувала стенд за книгою і провела міні-опитування на кращого знавця української мови серед працівників та користувачів книгозбірні. Ми були приємно вражені знаннями наших читачів, ну і, звичайно, зацікавили їх книгою, яку можна прочитати в читальній залі бібліотеки.


Читати книгу безкоштовно в бібліотеці


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар