Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 29 грудня 2016 р.

Казковий світ Уолта Діснея

«Я дуже надіюсь, що ми ніколи не забудемо одного – що все почалось з мишеняти».
Уолт Дісней

Хто не бачив мультфільмів «Спляча красуня», «Красуня і чудовисько», «Корпорація монстрів»? Всі вони пов’язані з ім’ям Уолта Діснеявід дня народження якого в грудні минулого року виповнилось 115 років.

Сьогодні в нашій бібліотеці відбулось «знайомство» юних читачів з найвідомішим на землі американським художником-мультиплікатором, кінорежисером, актором, сценаристом та продюсером Уолтом Діснеєм.

Уолт Дісней – творець перших в історії кінематографа музичного та повнометражного мультфільмів. 

Він створив понад 100 мультиплікаційних фільмів, серед яких: «Аліса», «Попелюшка», «Червона шапочка», «Кіт у чоботях», «Троє поросят», «Білосніжка і сім гномів», «Піннокіо», «Фантазія», «Дамбо», «Бембі», «Пітер Пен», «Леді і бродяга», «Спляча красуня», «Сто один далматинець», «Меч у камені» та інші.

Бібліотекарі познайомили дітей з біографією і творчістю відомого мультиплікатора, розповіли про кінокомпанію, яку він створив. Юні читачі, відповідаючи на питання вікторини, згадали багато мультфільмів і кінофільмів, випущених компанією. 

Учасники заходу ознайомились із виставкою «Казковий світ Уолта Діснея». Подивились презентацію «Різдвяна подорож в Діснейленд Парижу» та отримали новорічні подарунки від депутата Київради Костянтина Ялового.

Під час заходу батьки цих «особливих» дітей теж трохи перепочили і зігрілись душею.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар