Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 27 грудня 2016 р.

Новорічна подорож навколо Землі

Чи любите ви подорожувати? Майже кожен відповість: «Так!». 

От і малеча старшої групи ДНЗ № 644, що сьогодні завітала до бібліотеки, з радістю погодилася помандрувати нашою планетою разом з гідами-бібліотекарями. 

Все було: загадки, вікторини, знайомство з глобусом і політ фантазії під час майстрування маленького вітрильника з паперу та пластиліну. І як приємно було бачити неабияке зацікавлення дітей під час огляду книжкової виставки «Мандруємо світами та рідною Вкраїною»

Юні читачі розглядали книжки про тварин і птахів всіх континентів, енциклопедії про великих мандрівників та чудеса світу, ілюстровані атласи та дитячі книжки, присвячені географії Землі. 

Багато зусиль довелося прикласти, аби відволікти їх від цього захопливого заняття. Та ось від перегляду мультфільму про пригоди мурахи, що повертався додому, діти відмовитися не змогли. 

Перегляд мультфільму «Путешествие муравья» викликав в юних мандрівників веселий сміх та наштовхнув на розмову про те, хто з жителів нашої планети теж змушений мандрувати.

А на закінчення зустрічі – звичайно ж призи та ласощі!

Не оминули увагою і красуню ялинку, яка прикрашає вестибюль бібліотеки. Діти виразно читали вірші та співали новорічних пісень, які наповнили книгозбірню радістю та додали святкового настрою.





Зимова круговерть у бібліотеці продовжується!

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).



Немає коментарів:

Дописати коментар