Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 15 грудня 2016 р.

Ігрова мозаїка «Як приходить Новий рік»

Вчора в нашій бібліотеці було дуже гамірно: на гостину перед зимовими святами прийшла малеча зі старшої групи ДНЗ №644.

Дітлахи передивилися усі експозиції, подивувалися, дізнавшись, що тут можна отримати книжки тільки на визначений час для читання і нарешті налаштувалися на спілкування.

І було про що порозмовляти. Під час зустрічі діти слухали розповідь бібліотекаря Олени Страковської про історію Новорічного свята в Україні та про досить незвичних «іноземних» Дідів Морозів.

Діти активно і весело відповідали на питання зимової вікторини і вирішили прорепетирувати майбутній виступ перед Дідом Морозом, розповівши ті вірші та пісні, що встигли вивчили і підготувати. 

А ще згадали, які мультфільми бачили про зиму і Новий рік і на додачу переглянули один з таких м/ф – «Дід Мороз і Сірий вовк». Прослухали невеличкий огляд книг за темою, з цікавістю розглядаючи гарно ілюстровані друковані видання.

І, нарешті, на закінчення зустрічі всі діти, разом з виховательками та бібліотекарями, попрацювали у новорічній майстерні, створивши листівку-подарунок «Сніговик в техніці ватного пап’є-маше».



Переможці вікторин отримали призи, а всі маленькі учасники – сувеніри.

Як гарно, що прийшла зима і з нею наші улюблені Новорічні свята! Нехай те диво, якого чекає кожен з нас, неодмінно завітає в цьому році до кожної оселі!!


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар