Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 16 січня 2017 р.

Утеплюємось сучасно: як креативно зав’язати хустинку чи шалик

В холодну зимову пору потрібно щоб голова була в теплі, і при цьому хочеться виглядати гарно. Чи можна це поєднати? 

Майстер-клас, який відбувся в бібліотеці, доказав – можна! Маючи сучасну хустинку чи шалик, можна без проблем робити дива.

В Україні хустки знають 300 років. Вони прийшли від персів через турків, які тут повоювали свого часу. Але ця річ настільки прижилася у нас, що здається, хустка – це наше. Українці завжди вдягали під хустку очіпок, сьогодні це може бути просто тонка шапка. 

Спочатку був відеоперегляд «Як правильно носити хустку, коли холодно», а далі сам майстер-клас. Моделями виступали як учасники заходу, так і бібліотекарі. І всім стало ясно, що вправно пов’язана хустка додає краси на, так би мовити, різних рівнях. 

По-перше, сама може бути гарним аксесуаром, формувати оригінальний образ. По-друге, важкий головний убір додає поставності: хустку треба носити, в ній не зможеш плентатися з понуреною головою. А в холоди хустка зігріває, від чого обличчя рожевіє, очі блищать, та й мізки працюють краще.




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар