Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 3 квітня 2017 р.

Екскурсія до Музею грошей та Університету банківської справи студентів факультативу фінансової грамотності при бібліотеці ім. М. Костомарова

 30 березня 2017 року студенти третього курсу ДНЗ Центру професійної освіти інформаційних технологій та дизайну відвідали з екскурсією Музей грошей.

У Музеї грошей Національного банку України студенти ознайомилися з експозиціями, що розповідають про грошовий обіг на українських землях з давніх часів до сьогоднішніх днів і мали можливість побачити представлені у музеї грошові знаки від примітивних до грошей сучасної незалежної України, а також сучасні банкноти і монети зарубіжних країн. Прийняли участь у квесті цієї тематики. Цікавий той факт, що всі екскурсії у музеї проводять студенти старших курсів. В даному випадку це був Андрій Мельничук – вже знайомий відвідувачам своєю лекцією в бібліотеці при відкритті факультету.

Ознайомлення із цінними експонатами Музею грошей підвищили фінансову обізнаність студентів, які висловлюють щирі слова вдячності керівництву університету.






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар