Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Київ – місто улюблене, знане й незнане

В останні весняні дні, коли місто потопає в зелені квітучих каштанів, столиця нашої держави святкує свої іменини – День Києва.

26 травня до бібліотеки завітали другокласники ЗОШ № 27 щоб познайомитися з бібліотекою, що поруч та більше дізнатися про найцікавіші куточки рідного міста.

Працівник бібліотеки Марина Жученко розпочала, звично, з району в якому ми живемо. Познайомила учнів з гербом і гімном Шевченківського району, його основними пам'ятками, давно відомими не лише в Україні, а й всьому світу. А потім вирушили у подорож прихованих цікавинок за грою-прогулянкою «Супер Київ» розробленою книгарнею-кав'ярнею «Моя книжкова полиця».

Під час прогулянки вони познайомилися із кумедними котами, мудрими птахами, станцювали з Балериною і погладили животик ситого Вовка та іншими пам'ятниками міської скульптури. А потім, розбившись на команди, склали пазли «Засновники Києва» та «Золоті ворота».

Сподіваємося, що наша мандрівка напередодні Дня Києва і розповідь про неї рідним, стане стимулом відвідати ці та інші цікаві місця під час свята, і не тільки.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар