Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 26 квітня 2018 р.

Знаємо свої права – виконуємо обов’язки

2018 рік, згідно з указом Президента України, проголошено роком реалізації право-просвітницького проекту "Я маю право"

Є надія, що після реалізації цього проекту, більше громадян нашої країни з гордістю називатимуть себе юридично грамотними.

Що ж стосується нашої бібліотеки, ми починаємо підтримувати цю позитивну ініціативу саме зараз! І тому ми провели психологічний тренінг для старшокласників СШ №27 "Права, правопорушення, наслідки"

Всі учасники заходу мали унікальну можливість не лише познайомитись зі своїми невід’ємними правами та громадянськими обов’язками, але й розібратися в їх історії, розуміти законодавчі механізми та особисто створити правозахисний проект. 

Останнє завдання хлопці та дівчата виконали досить креативно, та що не характерно для юридичної практики – з гумором! Як результат: вони отримали розуміння правових норм та гарний настрій!

Сподіваємось, що цей тренінг надовго запам’ятається присутнім та спонукатиме їх до вивчення такої цікавої та корисної науки, як юриспруденція.


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар