Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 23 травня 2018 р.

До уваги футбольних вболівальників!

Наш гостинний Київ знову відкрив свої обійми для вболівальників та туристів зі всього світу! 

Цього разу найграндіозніша подія – одразу два фінали Ліги чемпіонів УЄФА. Фінал Ліги чемпіонів серед жінок, команди ФК "Вольсбург" та ФК "Ліон", пройде 24 травня о 19:00 на стадіоні ім. В. Лобановського.

А за кубок серед чоловіків, боротимуться один з найсильніших та найвідоміших клубів Іспанії та світу "Реал Мадрид", а також англійський професійний футбольний клуб "Ліверпуль", який до речі має у своєму арсеналі не мало футбольних досягнень. 

Після п’ятої перемоги у кубку європейських чемпіонів "Ліверпуль" отримав право на почесну емблему від УЄФА та право назавжди залишити кубок у себе.

Фінальний матч між цими клубами відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК «Олімпійський»

У 2012 на стадіоні НСК "Олімпійський" пройшов фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу, де зустрілись збірні Іспанії та Італії. Тому наша столиця та НСК "Олімпійський" вже витримали перевірку такими визначними подіями.

З цього приводу у Києві з 24-27 травня 2018 року заплановано багато святкових заходів, футбольні майданчики, діятимуть одразу чотири фан-зони. Головна з них – "Фестиваль чемпіонів УЄФА", який відбудеться на Хрещатику, де буде автографсесія з амбасадорами УЄФА. 

Вболівальники та гості Києва будуть мати можливість зазирнути за куліси футбольного телебачення, завітавши у фан-зону телеканалів "Футбол1" та "Футбол2".

І наш мікрорайон не залишився осторонь цієї події. У парку "Нивки" було встановлено композицію, присвячену Лізі чемпіонів. Тому кожен бажаючий має можливість зфотографуватися на згадку про цю грандіозну футбольну подію.

Бажаємо всім скористатися гарною нагодою відвідати Київ та насолодитися позитивною атмосферою святкового дійства.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар