Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 21 червня 2018 р.

Бізнес-план замість безробіття

В Україні зафіксовано 1 млн. переселенців. Робота та житло – топові проблеми для внутрішньопереміщених осіб, які останні чотири роки вирішуються мало. Утім, перші паростки державної підтримки все-таки з’являються.

Попри позитивні результати, про них відомо небагато. Ідеться про проект "Рука допомоги", який ініційований Міністерством соціальної політики та реалізований за підтримки Світового банку.

Принцип такий: хочеш покласти край безробіттю та позбутися залежності від соціальних виплат, маєш хороший бізнес-план – тоді приєднуйся до ініціативи. Тобто треба вийти із зони пасивного комфорту та проявити себе.

Про це йшлося під час зустрічі у Центрі зайнятості населення Шевченківського району. Звертали увагу і на корисні веб-ресурси для пошуку роботи або розміщення резюме.

А краще познайомитись з історією Києва, з відомостями про його створення та розвиток з початку становлення і до ХХ ст., учасники заходу змогли під час виступу відомого журналіста, історика, знавця київської старовини – Михайла Кальницького, запрошеного на зустріч нашою бібліотекою.

Цікавою видалась розмова і дуже приємно, що учасники були надзвичайно активними і допитливими. І це дуже важливо, адже знання і повага до історії, національної культури, території утворює духовне ядро національної ідентичності.


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар