Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 21 листопада 2018 р.

Смачна картина

Крупи, насіння, зернятка – на перший погляд звичайні продукти для споживання і з цим легко погодитися. Але якщо додати креативність і фантазію, можна зробити з різних видів круп цікаві й гарні вироби  для малечі. 

Головне - буде привід не нудьгувати, а зайнятися цікавою справою. Адже відомо, що робота із зернятками дуже гарно розробляє дрібну моторику дитини, сприяючи загальному розвитку.

Хоча за вікном сніг вже вкрив землю, але у наших спогадах залишилась ще осінь, яка вдягла своє святкове вбрання з її незабутніми бурштиновими листочками, гарним врожаєм та безумовно - гарним настроєм!. А чого тільки вартий осінній ліс! Це дивовижна краса! Мелодії лісу ніжні та зворушливі! Під ногами шелестить пожовкле листя, пролітає павутинка…

Так, ліс восени треба обов’язково відвідати, щоб самому відчути усю його казкову чарівність! А цьому нам допоможуть розумні дітки з дитячого садочку № 465. Наша подорож, звісно, не звичайна. Ми підемо по гриби! Та наші грибочки не ростуть у лісі, ми будемо їх робити самі. 

Для цього нам знадобиться все, що є на кухні в кожній родині: гречка, рис, манка, пшоно, кукурудзяна крупа. Та допоміжні матеріали: шаблони грибочків, сухе листя, клей, картон та пензлики. Перед тим як вирушати у подорож, щоб наші пальчики нас слухалися, ми провели веселу гімнастику для рук.

Довго ми «ходили» по лісу, заглядали під кожний кущик, збираючи грибочки. Натомилися, та додому ми прийшли не з порожніми руками! Грибочків у лісі вистачило на всіх! Вечеря сьогодні у малечі буду дуже смачна, зібрана своїми руками! Ось такі сьогодні у нас були креативні грибники!




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар