Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 4 травня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер до новели «Перевтілення» Франца Кафки

Сьогодні пропонуємо переглянути буктрейлер до новели Франца Кафки «Перевтілення». У ній розповідається про життя звичайного трудяги, Ґреґора Замзи, який своїм заробітком на службі комівояжера забезпечує всю родину: батьків та сестру, які відверто та безсоромно сидять на шиї у чоловіка. 

Але одного ранку Ґреґор прокинувся і з жахом усвідомив, що він став комахою, тобто голос, розум і думки у нього лишилися, а замість людського тіла він опинився в бридкому комашиному.

Франц Кафка новелою «Перевтілення» показує, що кожен з нас має бути готовим прийти на допомогу рідній людині, мати терпіння доглядати за нею, можливо, й тривалий термін, пам’ятаючи про допомогу та попередні вчинки рідної людини, спрямовані у ваш бік, навіть, якщо зараз вона вже не може приносити користі, відкидати думки чи криві погляди сторонніх людей, якщо вони шкодять члену твоєї родини чи тобі. 

Також не варто забувати, що кожен з нас також може опинитися і в безпорадному стані, у ролі Замзи.



Приємного перегляду та читання!








Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар