Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

неділю, 27 червня 2021 р.

Зустріч з журналом «ЗооДруг» | «Зооджентельменський набір мандрівника»

В межах програми «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» 23 червня до нашої бібліотеки завітав у гості журнал №1 для любителів домашніх тварин «ЗооДруг».

У розпалі найкрасивіша пора року, і ми всі «захворюємо» на легковажність. Так хочеться на час відкинути всі клопоти, обов’язки і поринути у чарівність – кудись їхати, летіти, пливти, одним словом – рухатися. 

Цікаво, що наші улюбленці солідарні з нами, бо вони завжди готові до пригод і розваг. Отже, ми – у повній готовності покинути домівку.

Але куди і як подорожувати? Це питання доводиться узгоджувати не лише з власним бюджетом, а й з купою споріднених проблем. Адже ми маємо друзів – тваринок, пташок тощо – які або мандруватимуть разом з нами, або залишаться очікувати. Тому цей захід ми присвятили доцільності того чи іншого виду спільного відпочинку та деяким аспектам зоомандрів.

Сподіваємося, що ця інформація стане в пригоді усім власникам домашніх улюбленців і допоможе зробити подорож або відпочинок насправді приємним для всіх.
Учасники зустрічі дізнались, що покласти до валізки; що потрібно знати про авіатранспортування собак і кішок різними авіакомпаніями, в тому числі закордон (про це треба дізнатись щонайперше), а також багато іншого.

Ми щиро вдячні головному редактору журналу «ЗооДруг» Олександру Адамюку та ветеринарному лікарю пані Олені Ковалишеній за цікаву зустріч, корисні поради для власників домашніх улюбленців та за подарунки для бібліотеки!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар