Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 2 грудня 2022 р.

АНОНС | Прямий ефір | Батьківське щастя: виховання без насильства


Шановні читачі, запрошуємо вас долучитись 5 грудня о 15.30 до прямого ефіру на сторінці бібліотеки у Фейсбук, який проведе психолог бібліотеки Олена Комкова.

Кожна дитина потребує турботи, любові, підтримки і мудрих порад батьків, а не жорстокого і злого поводження. Часто наші необдумані агресивні дії по відношенню до дитини можуть бути викликані не провиною дитини, а нашою втомою, чи роздратуванням. Гнів, вилитий на дитину, нічому її не вчить, а тільки принижує та ображає. Домагаючись видимого короткочасного послуху, батьки своєю жорстокістю виховують фальш і обман, притупляють процес нормального розвитку дитини.

Вийти з ситуації, коли раптом здається, що потрібно застосувати покарання, або попередити таку ситуацію допоможуть поради психолога нашої бібліотеки. Олена Сергіївна у прямому ефірі поділиться секретами як досягти золотої середини у вихованні дитини та зберегти власні нерви.



Коли: 5 грудня о 15.30

Де: сторінка бібліотеки у Фейсбук 


Приходьте онлайн! Буде дуже цікаво!





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар