Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середа, 3 січня 2024 р.

Виставки картин «Зимовий етюд» | Зустріч з художницею Людмилою Лисою


Сьогодні читачі бібліотеки мали змогу зустрітися з художницею-аматоркою Людмилою Лисою, яка презентувала в абонементному відділі виставку картин «Зимовий етюд».

Всі присутні отримали неймовірне естетичне задоволення від робіт талановитого автора, а також бажання долучитися до світу мистецтва.

Запрошуємо завітати до нашої бібліотеки, щоб насолодитися чудовими роботами пані Людмили.


ЛЮДМИЛА ЛИСА 
художниця – аматорка


Народилася на Хмельниччині, навчалася та одружилася на Вінниччині, малювати почала у Києві. Мати трьох дорослих дітей.

За фахом – учителька фізики (28 років педагогічного стажу). Наразі вісімнадцятий рік працюю в сфері соціальної роботи на посаді провідного фахівця із соціальної роботи. Майстер соціальної роботи.

Малювати почала в 2016 році, коли старший син брав участь в АТО на Донеччині. Як за рятівну соломинку взялася за пензлик. Саме заняття творчістю дало сили вижити та справитися з хвилюваннями. З 2017 року займаюся в арт – студії академічного живопису «Мрійники», де беру уроки у члена спілки дизайнерів України, професійного художника та педагога Долгіх Володимира Олексійовича. Разом з тим використовую різноманітні доступні медіа – ресурси. Постійно приймаю участь у художніх виставках робіт членів нашої арт – студії.

За останній рік мої роботи тричі були представлені на тематичних виставках у галереї «Глобус» арт центру Бойко та на персональних виставках у Крижополі на Вінниччині та Чемерівцях на Хмельниччині.

Заняття творчістю приносить мені велике задоволення. Оскільки досконалості немає меж, опановую різноманітні методи та стилі малювання. В своїх роботах намагаюся показати красу навколишнього світу, його розмаїття та привабливість. У моєму доробку вже є понад 60 картин.

У підсумку: син став орденоносцем (про нього зняли документальний фільм «Висота 307,5»), а мама – художницею. Син і сьогодні захищає Україну в рядах ЗСУ.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар