Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середа, 19 червня 2024 р.

Зустріч з дитячою письменницею Євгенією Пірог «Казкарка Джинні та її особливі герої»


В бібліотеці пройшла зустріч дитячої письменниці Євгенії Пірог «Казкарка Джинні та її особливі герої» з учнями ліцею «Прем'єр».


 18 червня 2024 р. в нашій бібліотеці відбулася зустріч  дитячої письменниці Євгенії Пірог з учнями ліцею «Прем'єр». Ця зустріч стала справжнім святом для дітей та дорослих, наповнивши всіх присутніх неймовірною енергією та позитивом.

Євгенія не тільки розповідала та показувала дітям свої захоплюючі книжки, а й поділилася з ними цікавими знаннями про шрифт Брайля. Вона показала одну зі своїх книжок, яка мала цей шрифт, та розповіла про його важливість для людей з вадами зору. Але на цьому наша подорож до світу особливих мов не закінчилася! Євгенія також розповіла дітям про мову глухих, і вони разом вивчили, як сказати "Дякую" та "аплодую" цією мовою. Це було справжнє відкриття для малечі!

Наостанок, наша зустріч завершилася веселими піснями та танцями разом з Євгенією Пірог. Діти співали та танцювали, створюючи атмосферу справжнього свята. Це був яскравий фінал нашого спільного заходу, який запам'ятається всім надовго.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар