Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 29 серпня 2012 р.

Метелики - диво літа

В передостанній день літа відбулося закриття  нашого Читацького дворика , яке пройшло з радісними конкурсами, малюнками на подвір'ї, подарунками й усілякими веселощами!
До нас в гості сьогодні завітали дошкільнята з дитячого садочку, розташованого по-сусідству, і постійні маленькі відвідувачі літнього Дворику. Для них було підготовлено ігрову програму-конкурс "Метелики - диво літа". 
(В Китаї, до речі, ця крилата істота означає літо і радість :))
Спочатку, в Інтернет-залі бібліотеки, малеча переглянула мультимедійну презентацію про диво перетворення млявої гусениці в ніжно-прекрасного метелика та послухала казку Лесі Українки "Метелик".
А потім - пройшов конкурс малюнку на асфальті "Парад метеликів", який не залишив байдужим жодного учасника дійства!
Під звуки веселої музики і співів, подвір'я бібліотеки розквітло різнокольоровими метеликами, які ще довго нагадиватимуть відвідувачам бібліотеки про прекрасні літні дні.
Намалювавшись досхочу, дітлахи відвідали майстер-клас по виготовленню песиків з повітряних кульок від "дяді Вані", якого всі вони встигли щиро полюбити. Це взагалі було пречудово! Особливо, коли кульки гучно лопали!
Переможці конкурсів отримали сувеніри від організаторів свята та благодійного фонду "Діти передусім!", а учасники - солодощі та гарний настрій!
Тож, кажемо тобі "До побачення, "Читацький дворику"! 
До наступного веселого літа!"

Немає коментарів:

Дописати коментар