Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Робоча зустріч щодо реконструкції бібліотеки з представниками Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації

Вчора, 15 червня, відбулася робоча зустріч щодо реалізації пілотного проекту з реконструкції в бібліотеці ім. М. Костомарова за участю голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги, начальників управлінь Шевченківської РДА та директорів бібліотеки ім. М. Костомарова та Є. Плужника.
«В бібліотеці будуть виконані роботи з термосанації фасаду будівлі, ремонту даху та заміні вікон. Крім того, буде закуплено нові меблі, офісну техніку та інтерактивне обладнання. Також будуть проведені роботи з покращення благоустрою біля території будівлі бібліотеки, а саме замінено горожу, прокладено пішохідну доріжку, посаджено квіткові композиційні клумби та відремонтовано дитячий майданчик» - повідомив Олег Олександрович.




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар