Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 4 червня 2021 р.

Майстер-клас з друку на 3D-принтері

Ще зовсім недавно сама думка про те, щоб друкувати об'ємні предмети, була чимось з області фантастики. А сьогодні 3D-принтери та сканери перетворюються на звичайну повсякденну техніку.

Можливістю побачити на власні очі, як працює сучасний 3D- принтер, вже скористалися багато учнів нашого мікрорайону. А сьогодні до нашу бібліотеку відвідали ліцеїсти «Кадетського корпусу», аби дізнатись принцип роботи 3D-принтера.

– На моє тверде переконання, саме такі технічні новинки – це майбутнє людства, – так розпочала свій виступ ведуча Ольга Корчемна.

– Зараз у США та країнах Європи активно використовують таку техніку для виробництва іграшок, запчастин, ювелірних виробів і навіть людських органів. Все, що для цього необхідне, це 3D-обладнання, об’ємна комп’ютерна модель майбутнього виробу (створюється за допомогою спеціального програмного забезпечення) та відповідний матеріал. Те, на що раніше йшли місяці, сьогодні можна виготовити за декілька годин.

































Всі присутні отримали подарунки, зроблені за допомогою 3D-принтера нашої бібліотеки.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар