Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 13 червня 2014 р.

Канікули! Нам сумувати ніколи!

Літо-літечко! Літо приносить красу, тепло і радість.Така благодать на землі, коли приходить чарівне літо. Це чудова пора року! Хочеться, щоб вона ніколи не закінчувалась, адже так тепло, сонячно і гарно! Та, навіть, не просто гарно, а чудово і казково!
Промені яскравого сонечка зігрівають навколишній світ, манить і кличе до себе річка і озеро, аромат різнотрав’я і дерев, які гойдаються десь під самим небом, а кожна ягідка додає радість і задоволення. Ось такий він, казковий і дивовижний світ, у якому випало щастя нам жити!
Змінює свою окрасу світ - змінюється і бібліотека. Якщо на протязі року гріємося і трі-і-ішечки замерзаємо (ну зовсім трі-і-і-ішечки), то влітку прохолода і свіжість не просто не заважають, а приваблюють й додають наснаги і творчості.
Канікули - це гаряча пора для бібліотекарів, адже в цей період дітей не лише активно
обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.
Щочетверга до нас приходять дітлахи, учні 1-2 класів з пришкільного табору СШ № 95. Вже кілька літніх сезонів наша книгозбірня практикує таку форму роботи як відеосалон "Країна Мультляндія".
А для старших мешканців пришкільного табору проводяться майстер-класи від Вероніки Ярмоленко "Чудові речі власноруч" , на яких можна навчитися виготовляти оригінальні браслети з бісеру своїми руками.




Немає коментарів:

Дописати коментар