Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 10 березня 2015 р.

Котячі походеньки з Євгенією Пірог


В такий теплий і сонячний весняний день до нас завітала Євгенія Пірог - дитяча письменниця, авторка й кураторка дитячих проектів спрямованих на популяризацію книги: "Додай читання", "Тату, почитай!", "Срібна читацька Книга", ініціатор і натхненник мистецького соціального проекту "Добро-Дій". Її проекти "Срібна Книга" та "Казковий гопак" визнано Національними рекордами України.


За пів години до початку заходу в бібліотеці вже лунали голоси запрошених дітей, яким дуже кортіло швидше зустрітися з пані Євгенією. І письменниця їх не розчарувала – провела дійсно захоплююче і веселе свято, влаштувавши справжні "котячі походеньки". А допомогла їй у цьому книга "Марися та котячі походеньки", яку автор презентувала зацікавленій публіці. 

Діти із великим захопленням слухали твори письменниці, а потім разом із нею читали книгу, співали пісні та вправлялися у мистецтві орігамі на майстер-класі із виготовлення паперових котиків, який дуже сподобався школярам.

Дуже швидко зал наповнився різнобарвними котами, кицями та кошенятами, які дуже розвеселили дітей, а пані Євгенія розкрила секрети використання таких котиків у повсякденному житті. Їх виявляється досить багато!

Учасники заходу мали змогу задати свої запитання, яких була велика кількість. Багато з них були з приводу особистих вподобань, творчості, подорожей та навіть походження прізвища авторки. Пані Євгенія з радістю відповіла на всі запитання, що цікавили дітей, та ще й задала власні. 

А наприкінці "котячих походеньок" пригостила дітей смачними ласощами і всім охочим залишила на згадку теплі слова і автограф на книзі "Марися та котячі походеньки".

Зустріч з пані Євгенією Пірог наповнила присутніх добром і теплом її творчості та залишила в серцях школярів радість і неймовірні емоції. 


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар