Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Нагороди прямують до власників

Ось і довгоочікувані нагороди для переможців фото-конкурсу  
"Моя домашня бібліотека", які доповнять чудові колекції наших учасників.


Ми вже згадували про те, що за Умовами конкурсу переможець мав бути один, але не так сталося, як гадалося. Наше почесне глядацьке журі обрало не тільки переможця, але й присудило 2-ге місце і приз глядацьких симпатій, який отримала пані Ірина Маслова. А нам залишається тільки нагородити переможців і відправити чесно виборені подарунки.


Звичайно, нагородою конкурсу, що пов'язаний з книгою має бути книга, але в нас був ще передбачений сюрприз. Цей загадковий сюрприз довго не давав спокою нашим учасникам, а сьогодні ми нарешті його відкриваємо! Це запрошення на 2 особи в Київський театр "Актор" на виставу "Смак черешні", яка відбудеться 5 квітня.

Це запрошення нам люб'язно надало Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Шевченківської у місті Києві районної державної адміністрації.

Так, як наш головний переможець Іваненко Валерія проживає не в Києві, тому запрошення на виставу  автоматично потрапляє до переможця під № 2 - киянки Олени Бабуцької


Наших почесних переможців просимо по отриманні призів, сфотографуватись з ними, а світлини надіслати на нашу адресу. Також будемо дуже вдячні пані Олені за розповідь про свої враження від перегляду вистави.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар