Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Хвилини радісного читання

Дитяча книга – це перш за все знайомство із нескінченним світом літератури, яке триватиме протягом всього життя. Книги розважають і захоплюють. Вони спонукають нас сміятися і плакати, розвивають, збагачують нашу мову, а також допомагають нам  удосконалюватися.

Книги дають нагоду замислитись, що таке «правильно» і «неправильно», що таке «добро» і «зло», допомагають приймати рішення в багатьох життєвих ситуаціях, а крім цього, складають добру компанію, коли ми почуваємось самотніми.

Хорошу дитячу книгу можна читати вголос так, що будуть насолоджуватись і діти, і дорослі. Саме таке читання нам подарували кращі читці чемпіонату, а журі допомогло обрати кращого з кращих.

Вступ до книги С. Гавриша «Маленькі історії про великі істини» чудово підійшов для обрання переможця.

Перемога і книга нашої гості, письменниці В. Захабури, дістались учениці 5-Б класу Лукашиній Даші та учениці 5-А класу Івасюк Юлії, а всі інші учасники отримали солодкі призи.

Далі була цікава і захоплива гра-зустріч з письменницею і бібліотекарем Бібліотеки №9 Валентиною Захарченко-Бурцевою, яка презентувала всім присутнім свої книги.

Більше фото ТУТ
Насамкінець, завідуюча бібліотекою познайомила учасників заходу з книгами серії «Життя видатних дітей». Ця серія містить неймовірні історії про життя майбутніх письменників, художників, вчених, які написали відомі українські письменники.


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар