Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Краплина світу в кольорах

Сонячна, барвиста, позитивна та по-дитячому світла. Такими словами можна охарактеризувати виставку картин художниці Лепехи Таїсії Василівни, яка проходить цими днями у стінах бібліотеки.

Автор виставки - талановита та багатогранна особистість, адже вона створює прекрасні картини, пише, а також ілюструє дитячі книжки, поезії та гумористичні твори. 

Вона є автором навчальних посібників «Українська мова», «Українознавство» та ін. А крім цього, ще й Відмінник народної освіти України з науковий ступенем кандидата філологічних наук і вченим званнням доцента.

Особливе світобачення і світосприйняття навколишньої дійсності Таїсія Василівна передає в своїх картинах, які написані з любов'ю та хорошим настроем, а тому, за словами художниці, вони заряджені тільки позитивною енергетикою.

Виставки картин Лепехи Таїсії Василівни з успіхом проходять у місті Полтаві та в Будинку художників в Києві, а тепер і у нас в бібліотеці.

Більше фото ТУТ
Отож, запрошуємо всіх небайдужих до прекрасного, насолодитись барвами неповторної природи, які під вправним пензлем майстра оживають на полотні.




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар