Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 10 квітня 2014 р.

Безпека дітей - передусім

Сьогоднішній день вкотре підтвердив, що легковажити вихованням у дітей культури безпеки не можна. Адже діти – найбеззахисніша частина суспільства. У нашій бібліотеці, педагоги й учні, а також їх батьки завжди знайдуть необхідні матеріали з питань безпеки життєдіяльності, які підкажуть правильні дії в різних ситуаціях.
8 квітня в Будинку дитячої творчості Шевченківського району під час наради-семінару з безпеки життєдіяльності, було організовано бібліотекою зустріч з керівником Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» Негрієнко Аллою Олегівною. Виступаючи перед керівниками гуртків, методистами, культорганізаторами, Алла Олегівна акцентувала увагу на ролі мудрого наставника, який повинен донести до дитячого розуму істину, що їх безпека найперше залежить від них самих, що їх життя є унікальним і безцінним. Демонструючи презентацію про діяльність «Школи безпеки», про результати навчання – 30
врятованих її учнями життів, присутні педагоги вирішили організувати гурток юних рятувальників у Будинку дитячої творчості. Директор його – Манчак Людмила Леонідівна вважає, що спільно із «Школою безпеки» та за допомогою бібліотеки імені Миколи Костомарова, співпраця з якою налагоджена вже давно, справа захисту дитинства поліпшиться. Небайдужі серця дорослих є, були й будуть тому запорукою.


Немає коментарів:

Дописати коментар