Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 31 серпня 2015 р.

Школа "МудроЗнайок" на Нивках

Не чекаючи початку навчального сезону, який незабаром стартує у всіх навчальних закладах країни, у нас, в бібліотеці, вже активно працює гурток «МудроЗнайка», в якому всі заняття проводяться виключно в ігровій формі, по типу «Піраміда» з використанням елементів методики М. Монтессорі.

Перша зустріч пройшла з дітьми молодшої вікової групи (3-4 роки). Було дуже цікаво, пізнавально та весело, адже комплексне заняття включало математику, сенсорику, елементи логопедії і навіть експерименти - діти робили свій особистий вулкан та спостерігали за механізмом виверження.


Математика: веселий рахунок і поняття кількості
Гра "Погодуй ненажеру помпончиками" -
тренування дихальний шляхів і мовного апарату
Гра з тактильними мішечками "Знайди пару"
Експерименти: свій особистий вулкан


Люблячі батьки мріють про щасливе майбутнє своїх дітей, але не всі пам’ятають, що фундамент цього майбутнього закладається в ранньому віці!

Наш курс для маленьких геніїв.

Поспішайте записатись!
Проводиться попередній набір дітей до старшої вікової групи

віком від 4,5 до 6 років (тривалість заняття 40-60 хв.)

Попередній запис за адресою:

вул. Щербакова, 51-В

тел. 443-14-90

400-53-17

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

3 коментарі:

  1. Доброго дня. Хотелось бы выразить благодарность за работу школы "Мудрознайка"!! С удовольствием посещаем занятия, ребенок в восторге! Особая благодарность учителю, проводящему занятия с детьми! Все на высоком профессиональном уровне, подход к каждому ребенку!! Занятия проходят весело, с огромной пользой!!! Процветания Вам!!

    ВідповістиВидалити
  2. Хочу вырвзить благодарность Александре Юрьевне и, конечно же, библиотеке за возможность посещать детские занятия. Все дети были довольны! Шли на знаятия с желением. На занятиях все детки с увлечением выполняли задания. Даже взрослым было интесно, увлекательно присутствовать на занятиях. Хотим скахать спасибо и выразить надежду, что с осени также будут проводиться подобные занятия.
    Также, очень полезными оказались занятия на 2м этаже по подготовке к школе.
    Ждем новых уроков, занятий, встреч!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо, що відгукнулися і написали свої враження про роботу гуртка «МудроЗнайка». Дуже приємно і радісно, що наша робота приносить користь і задоволення. Ми працюємо для Вас! Будемо раді бачити Вас у списку постійних читачів блогу (сайдбар блогу ліворуч). Слідкуйте за новинами блогу - будьте в курсі про заходи, які проводяться та плануються проводитися в найближчий час. До нових зустрічей в бібліотеці!

    ВідповістиВидалити