Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 11 травня 2017 р.

Велике царство тварин

На землі налічується понад півтора мільйона видів тварин. Людина не перестає дивуватися і захоплюватися унікальними здібностями і можливостями як простих кішок, так і більш екзотичних гепардів і дикобразів, дельфінів і колібрі, черепах і жирафів. Дивуючись і захоплюючись дивовижним світом тварин, ми все частіше і частіше чуємо про екологічні проблеми тваринного світу. 


Цій темі присвячено заняття з дітьми дитячого садочка № 467. На уроці екології «Велике царство тварин» діти дізналися про основні причини екологічних проблем тваринного світу, про способи охорони тварин, познайомилися з книгами «серця і совісті» перед тими, кого ми називаємо «меншими братами». До уваги юних читачів представлена ​​книжкова виставка та слайд-презентація «Дитяча карта тварин світу». Діти познайомилися з пам'ятниками тваринам, які зробили людині добро: пам'ятниках собаці, кішці, жабі, комахам і деяким іншим тваринам.
Діти взяли участь у вікторині, присвяченій тваринному світу, дізналися багато цікавих фактів про, здавалося б, уже добре знайомих їм тварин і прийняли участь в майстер-класі «Золота рибка» яку створили за допомогою бібліотекарів М. Жученко та О. Страковської зі старих дисків та відходів паперу.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар