Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середа, 16 серпня 2023 р.

АНОНС | Презентація збірки «Нескорені» Ольги Киці


Запрошуємо відвідати презентацію збірки письменниці Ольги Киці «Нескорені», яка відбудеться в нашій бібліотеці 30 серпня об 11.00 год.

Ольга Киця – письменниця сучасності, олігофренопедагог, вчитель дітей з порушеннями інтелектуального розвитку. Народилася на Чернігівщині у сім`ї залізничників. Із самого дитинства писала вірші і співала на сцені у сільському будинку культури.

Збірка «Нескорені» є своєрідним щоденником війни в Україні. Присвячена сучасним подіям і всім нескореним і незламним українцям, які мужньо борються за незалежність нашої священної землі.

Автор лауреат та переможесь багатьох літературних конкурсів, зокрема: лауреат І ступеня Всеукраїнського конкурсу авторської прози та поезії у номінації «Авторська поезія»; переможець конкурсу «Вірю. Мрію. Живу!» у номінації «Поезія-віра» (ІІ місце); переможець конкурсу «Ми всі родом з дитинства» у номінації «Поезія. Рядки, писані сльозами» (І місце);  абсолютний переможець бліц-конкурсу «Поезія для душі»; переможець конкурсу «Чебрецем і медом пахне літо в липні» у номінації «Поезія. Твір-мрія» ( ІІ місце).


Молімося Богу, віримо в Перемогу і в наші Збройні Сили України!

 




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар