Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 5 березня 2015 р.

Вітаємо переможців фото-конкурсу!


Дорогі наші конкурсанти, читачі та просто небайдужі до книг люди! Від усього серця дякуємо всім тим, хто долучився до участі в конкурсі "Моя домашня бібліотека"! Дякуємо за те, що були з нами впродовж цього конкурсного місяця, ділились своїми книжковими скарбами, допомагали нам у визначенні переможців, а також популяризували книгу та читання!

Ми впевнені, що саме Ви є тими людьми, які здатні змінювати на краще сучасне й майбутнє нашої країни, тому що тільки та людина, яка читає і любить книгу, здатна працювати над собою і змінювати себе!

За результатими голосування на сторінках бібліотеки в соціальних мережах: вКонтакті, Google+, Facebook та в коментарях зі сторінки конкурсу на блозі, беззаперечним переможцем фото-конкурсу "Моя домашня бібліотека" стала конкурсантка № 17 Іваненко Лєра з міста Кілія! Її креативне і неординарне селфі з книгами на природі чесно вибороло перше місце! 

1 місце

Ви мабуть вже помітили, що в назві посту звучить слово не "переможець", а "переможці"?! Це не помилка, ні, за умовами фото-конкурсу він мав бути один. Просто ми отримали на адресу конкурсу не одне достойне перемоги фото з коментарем, а аж три! А їх  обрали Ви, наші друзі та читачі, голосуючи в соціальних мережах та в коментарях на блозі! Не втомлюємось Вам за це дякувати!

Друге переможне місце в конкурсі посіло фото та коментар під номером 13 від Альони Бабуцької з міста Києва! Вона зробила хорошу рекламну кампанію своєї світлини в різних соціальних мережах, а її "подвиг заради популяризації книг та читання" не оминув увагу нашого журі!

2 місце

А ще в нашому конкурсі несподівано з'явився "Приз глядацьких симпатій", який присуджено пані Ірині Масловій з Кривого Рогу (№ 19)! Її домашня бібліотека зацікавила класичними та історичними книгами, а своїм душевним ессе, вона змогла передати тепло та затишок свого дому, чим і полонила наших глядачів!

Приз глядацьких симпатій

Ще раз дякуємо всім конкурсантам за участь, а читачам за виявлення глядацьких симпатій, адже завдяки Вам було обрано переможців!

Нагородження наших почесних переможців відбудеться після чарівного весняного свята  8 Березня!

(Нагороди переможцям, які проживають не в Києві, будуть відправлені 
Новою Поштою)

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар