Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Шукати, пробувати, вірити

Шукати, пробувати, вірити…під таким девізом проходив триденний фестиваль професій для старшокласників мікрорайону "Нивки" і ЗОШ № 27. Це спільний проект центру зайнятості Шевченківського району та РВНО.

В перший весняний день свій фах представляв Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії, дизайну м. Києва, з яким наша бібліотека співпрацює за договором "про творчу співпрацю".
Протягом дня учні п’яти шкіл району проходили профтестування, яке проводила психолог центру занятості. Учасники заходу отримали інформацію про спеціальності цього закладу освіти, мали змогу ознайомитись з виробами, створеними руками студентів. Особливе захоплення викликав майстер-клас з перукарського мистецтва та візажу, де моделями виступали учні шкіл. 

Бібліотека представила тематичну підбірку журналів для молодих, креативних та стильних. Всі бажаючі мали змогу обрати професію за методикою фен-шуй. Як підсумок, прийшли до думки: "…шлях до самореалізації особистості – відчувати задоволення від того, що робиш і усвідомлювати що це комусь потрібно".








Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар