Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 29 грудня 2020 р.

В гості до новорічної ляльки

Новорічний настрій завжди пов’язаний з дивом, казкою і, звісно, іграшкою. В нашій бібліотеці  розпочала роботу лялькова студія.

З давніх давен мама готувала ляльку для своїх дітей, наповнюючи іграшку енергією Роду, вдихаючи в неї життя своїми чистими думками, намірами і бажаннями. Материнська лялька виконує функцію захисту для малюка, підтримує в ситуації, коли батьків нема поряд, нагадує про любов і піклування родини. 


28 грудня в ляльковій студії бібліотеки зустрілися родини наших постійних читачів. Захоплива творча діяльність закрутила у вирі творення матусів, татусів і малят. 


Напередодні новорічних свят гості бібліотеки виготували для своїх родин символ 2021 року – бичка: сильного, казкового, чарівного. 


Творчий успіх родинної ляльки містить глибоку символіку. Святкова лялька, яка об’єднала всіх членів родини, несе в собі сенс сімейної єдності, затишку, стабільності, легкого спілкування, готовності підтримувати один одного та багато інших чеснот. 



Лялькова студія нашої бібліотеки чекає на малюків, підлітків, дорослих.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар