Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Зустріч-знайомство «Осінній дивограй»


Весела, різнобарвна, яскрава осінь у строкатих шатах знов прийшла до нас. Принесла з собою ароматний мед, солодкі плоди, чудові пейзажі. А нам – нові зустрічі зі старими й новими читачами та відвідувачами.


Сьогодні на гостину до нас завітала старша група дитячого садочка для дітей з порушеннями зору №154. Знайомство з бібліотекою – перший етап нашого пізнавального «туру». Як і завжди, дитячий зал та вітрина з 3D-сувенірами викликають найбільше захоплення. Потім весела розминка: загадки про осінь і бліц-вікторина «Осінь наочно».

Уявна прогулянка по осінньому лісу повеселила всіх, адже малюки самі, за допомогою підручних матеріалів, намагалися імітувати звуки дощу, вітру, крякіт відлітаючих качок, шелест опалого листя під ногами та ще багато іншого.

Наостанок, як завжди, ми «відчинили» майстерню для найменших – адже ніхто не повинен піти без подарунка. Подарунок-сувенір виглядає як тендітний золотавий листок, що летить від подиху осіннього вітру. 

Кольоровий папір, пластикові пляшки та ножиці – і ось вже за допомогою бібліотекарки кожен малюк впорався із завданням, заздалегідь міркуючи, як подарує рідним, друзям згадку про золоту осінь. Зустріч з казковою Осінню нікого не залишила байдужим. І ми теж з нетерпінням чекатимемо у бібліотеці наших нових друзів.

До нових зустрічей!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар