Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 18 жовтня 2021 р.

Старт пілотного проєкту «Create with Anything» (Створюй з будь-чого)


На початку жовтня до нашої бібліотеки завітали педагоги закладів загальної середньої освіти міста Києва аби взяти участь у тренінгу, який відбувся в межах пілотного в Україні освітнього проєкту від The LEGO Foundation «Create with Anything» (Створюй з будь-чого)!

Метою проєкту є сприяння укоріненню діяльнісного підходу у професійних практиках педагогів, створення освітнього простору для навчання і всебічного розвитку дітей з доступних кожному матеріалів.

Цей проєкт дозволяє реалізувати найсміливіші ідеї з використанням матеріалів, які є довкола, як у закладах освіти, так і вдома разом з батьками. 

Учасники тренінгу були активними та креативними. Педагоги тестували інтернет-платформу «Create with Anything», втілювали свої ідеї з доступних матеріалів, які є довкола, та надихали один одного!

Найбільшим відкриттям для більшості учасників стали конектори та інтернет-платформа.

Світлини з тренінгу не передають тієї неймовірної атмосфери творчості та радості від спілкування, що панували в бібліотеці.

Пишаємося, що натхненна команда The LEGO Foundation, з якими ми познайомились під час проведення прямих включень фестивалю гри, навчання та натхнення Play Fest (які транслюваплись із нашої бібліотеки), обрали наш простір для проведення тренінгів освітнього проєкту «Create with Anything»  (Створюй з будь-чого)!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар